Ahoj,
před ca 4 lety jsme si nechali instalovat předokenní rolety Lomax. Instalace není integrovaná do fasády. Už při instalaci nás upozorňovali, že bude časem nutné vyměnit ovládací šňůry (elektriku jsme nedělali s ohledem k příliš sekání ve zrekonstruovaném bytě). Teď nastává čas na jejich výměnu - na šňůrách jsou již viditelné známky opotřebení. Poptal jsem výměnu a za 2 rolety firma chce asi 6 tisíc (za komplet rolety s montáží jsem platil 15), což mi přijde dost jako úlet. Ty rolety jsou bohužel konstruovány tak, že se šnůra dá vyměnit jen pokud se roleta vyndá celá ven. Nemáte někdo postup nebo dobrou radu jak na to? Jsem celkem zručný, ale zase se mi nechce operovat "na slepo" s roletou ve 3. patře.
Předem díky.
Honza
Dobrý den, jak se vám to nakonec povedlo? Mám stejný problém se šňůrou Lomax, byla by nějaká rada? Sundal jsem kryt a…
před více než rokem
Tak možná máte nějaký jiný typ rolet. Už při instalaci mi technik říkal, že pro výměnu šňůry se musí vyndat celá…
před 2 roky
Dobrý den, před časem jsme si nechali měnit šňůry od rolet (Lomax), 4 okna, cenu si přesně nepamatuji, ale rozhodně…
před 2 roky
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení