Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý večer, u mě nee, s--e se vše.
Cca před 2 hod, kdy už od včera blbnul ventilátor ( jel pořád , nevypínal a dosahoval na 60-95%, korekční nastavení na 10%). Vypla jsem ho a už nabízel zase jen 1- 14%), až vyhasl kotel. Protože je, noc, raději jsem vypla "natvrdo". Prosím o radu, dobiram X let uhlí, které asi nemá takovou výhřevnost. Zítra až půjdu zatopit, na kolik mám dát korekční koeficient ventilátoru a korekční koeficient podavače? Uhlí mám nastavené na hnědé, rám se taky parametry nějak uvádějí? Toto uhlí = nekvalitní.
Možná je vše problém ve ventilátoru, blbnul Před měsícem, ale s elektrikáře jsme usoudili, že to bylo tím, te mi vyhořel hlavní jistič na domě ( únava 44 litého materialu). Prý mohl hořet pomaloučku i týden a měnilo to přísun elektřiny??!!
Také vás zdravím. Mohl bych ještě reagovat ale bude dobré když sdělíte nebo raději vyfotíte zapojení okolo kotle -…
před 2 roky
Dobry den, pane Vinklárek, topilo to přes noc (mám nastavený od 00:00 do 01:30 provoz), tak, že jsem se bála, že se…
před 2 roky
Princip kotle je velmi jednoduchý - k uhlí je potřeba dopravit vzduch. A čím větší výkon tím potřebuji více uhlí…
před 2 roky
22 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení