DAKON fb2 automat zase blbne

Rubriky:

BZ Božena Zemanová @bozena.zemanova před 2 roky08.04.2022 23:17:42
DAKON fb2 automat zase blbne

Dobrý večer, u mě nee, s--e se vše.

Cca před 2 hod, kdy už od včera blbnul ventilátor ( jel pořád , nevypínal a dosahoval na 60-95%, korekční nastavení na 10%). Vypla jsem ho a už nabízel zase jen 1- 14%), až vyhasl kotel. Protože je, noc, raději jsem vypla "natvrdo". Prosím o radu, dobiram X let uhlí, které asi nemá takovou výhřevnost. Zítra až půjdu zatopit, na kolik mám dát korekční koeficient ventilátoru a korekční koeficient podavače? Uhlí mám nastavené na hnědé, rám se taky parametry nějak uvádějí? Toto uhlí = nekvalitní.

Možná je vše problém ve ventilátoru, blbnul Před měsícem, ale s elektrikáře jsme usoudili, že to bylo tím, te mi vyhořel hlavní jistič na domě ( únava 44 litého materialu). Prý mohl hořet pomaloučku i týden a měnilo to přísun elektřiny??!!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

22 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.