Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, rád bych se zeptal na doporučení na konstrukci krátké příčky. Mám v plánu postavit příčku do koupelny z porobetonu 100mm. Boční stěny jsou cihlové. Šířka bude 2 metry. Otvor na dveře by měl být cca 30 cm od stěny. Rád bych se zeptal, zda je správná varianta jak jsou nakreslil v nákresu (zeleně zvýrazněno). Příčkovky by v tomto případě nebyly provázané, pouze přichyceny pásky k boční stěně. Chci se zeptat, zda je tato varianta správná, nebo se dělají krátké příčky nějak jinak.
Další otázka je na hydroizolaci. Dům jsem nechal nainjektážovat do všech zdí a po rozvodech elektřiny atd. bude provedena hydroizolace podlah a zdí do výšky 30 cm hydroizolační stěrkou. Jak mám vyřešit vodorovnou hydroizolaci této stěny? Napadlo mě postavit příčku na kousek asfaltového pásu.
Děkuji za odpověď
0 odpovědí
Nevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení