Krátká příčka

Rubriky:

Reklama
JF Jan Forejt @jan.forejt před 2 roky11.04.2022 10:57:37
Krátká příčka

Dobrý den, rád bych se zeptal na doporučení na konstrukci krátké příčky. Mám v plánu postavit příčku do koupelny z porobetonu 100mm. Boční stěny jsou cihlové. Šířka bude 2 metry. Otvor na dveře by měl být cca 30 cm od stěny. Rád bych se zeptal, zda je správná varianta jak jsou nakreslil v nákresu (zeleně zvýrazněno). Příčkovky by v tomto případě nebyly provázané, pouze přichyceny pásky k boční stěně. Chci se zeptat, zda je tato varianta správná, nebo se dělají krátké příčky nějak jinak.
Další otázka je na hydroizolaci. Dům jsem nechal nainjektážovat do všech zdí a po rozvodech elektřiny atd. bude provedena hydroizolace podlah a zdí do výšky 30 cm hydroizolační stěrkou. Jak mám vyřešit vodorovnou hydroizolaci této stěny? Napadlo mě postavit příčku na kousek asfaltového pásu.
Děkuji za odpověď

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.