Hybridní FVE 5Kwp 3x hybridní měnič?

Rubriky:

Reklama
MV Marian Valenta @marian.valenta před 2 roky17.04.2022 21:28:01
Hybridní FVE 5Kwp 3x hybridní měnič?

Dobrý den.
Omlouvám se, pokud můj dotaz bude hloupý. Zatím zjišťuji možnosti a chci více pochopit problematiku. Uvažuji dát na RD 5 kWp hybridní fotovoltaiku. Panely polykrystal Amerisolar 285w 18 ks. Představuji si HFVE bez přetoků do DS. Chtěl bych FVE viceméně udělat svépomocí co zvládnu ( montáž panelů a nákup materiálu) a odborné připojení už nechat na elektrikáři. A teď k co mě momentálně trápí. Můžu použít na každou fázi hybridní mppt střídač? Tedy celkem 3 na každou fázi jeden? (třeba 3x 5500W). Je to nesmysl? Přemýšlím pokud by 1 odešel, měním vždy jen jeden a ne jeden asymetriský třífázový velice drahý. Popř. plánek jak by takový systém, pokud to jde, vypadal, včetně všech komponentů ( jističe , přepěťové svodiče atd). Ještě jednou se omlouvám, za možná zvláštní nápad.
Doufám, že se najde někdo, kdo mě pomůže se posunout kupředu. Mockrát děkuji za reakci na můj dotaz.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.