Diskuse ke článku: Posouzení spolehlivosti korozně oslabených nádrží

Reklama
Redakce @redakce před 7 roky07.01.2017 15:38:00
Diskuse ke článku: Posouzení spolehlivosti korozně oslabených nádrží

Plné znění článku: Posouzení spolehlivosti korozně oslabených nádrží


Anotace článku: V článku jsou představeny vybrané části metodického přístupu pro vyhodnocování technického stavu ocelových válcových nádrží vystavených účinkům korozního oslabování. Technické podklady byly vytvořeny pro pracovníky energetických společností, kteří realizují či vyhodnocují diagnostická měření provozovaných nádrží. Na základě zjednodušených analytických výpočtů je možno v reálném čase vyhodnotit vliv zjištěného korozního oslabení na spolehlivé fungování nosné ocelové konstrukce válcové nádrže. Vypracované podklady slouží především pro rozhodnutí správce objektu, zda je potřeba provést podrobné statické posouzení nosné konstrukce nádrže či zda je zjištěné korozní oslabení nevýznamné z hlediska zajištění dlouhodobého spolehlivého fungování provozované nádrže.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.