Dobrý den,
sleduji vaši rozsáhlou diskusi na téma SEMSportal vs. meření 4Q distributora. Rozdíly v hodnotách jsou patrné a jsou způsobeny také astavením střídače v PV master.
Poukazuji však na závažnější problém. Tím je počáteční verze firmware v zakoupeném střídači.
Z mé skušenosti mohu říci, že u mou nainstalovaných střídačích byla nejméně ve třech případech chybná verze fw.
Instalátor nemůže sám fw změnit, jak je to u jiných výrobců, to může dálkově provést pouze oprávněný technik velkoobchodu, ale ani te mnohdy nemá informaci, který fw je správný. U hybridních střídačů totiž záleží i a celkové kombinaci střídač x baterie /výrobce, typ/.
Navrhuji tedy v tomto tématu se podělit o informace : typ střídače x výrobce a typ baterie x správný/ a ověřený fw/.
Verzi fw. naleznete na SEMSportálu v položce střídač pravo zcela dole.
Hezký den Petr Novotný
GW10ET, Pylontech H2 a aktuálně jedu na 820. Před tím jsem měl verzi 5 něco a potýkal jsem se s neustálými restarty…
před 6 týdny
Dobrý den, přikládám screen ze SEMS. O žádném "release notes" zatím nevím, proto jsem oslovil zde přítomné…
před 8 týdny
Opravdu už máte GW10K-ET s FW 817? Já mám FW 719/0 a před pár dny mi bylo sděleno, že je poslední. Existuje nějaký…
před 8 týdny
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení