Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
mám 23 let starý bungalov z dutých cihel (přesný typ neznám), tloušťka zdí 45 cm. S vlhkostí doteď nebyly problémy. Letos chci vyměnit okna a zateplit fasádu. Četl jsem ale, že u dutých cihel se nedoporučuje tenčí polystyren, protože pak dochází k rosnému bodu na pomezí zdi a polystyrenu a zeď může vlhnout. Jakou minimální tloušťku (EPS 70F) mám tedy zvolit? Díky
Cena je dána výhradně vládou, jakou si volíme. Technický rozvoj narazil na svoje limity a doplácíme na špatná…
V roce 1999 se už stavělo z Porothermu s kapsou, 38 cm s tepelným odporem 2,15 a Porotherm 44 cm s tepelným odporem…
Mám podobnou situaci. Tedy 30 cm porotherm s lambdou 0,2 zateplený 10 cm polystyrenu. Tak, jak navrhl architekt. U Vás…
Cena je dána výhradně vládou, jakou si volíme. Technický rozvoj narazil na svoje limity a doplácíme na špatná…
před 2 roky
U novostavby je to samozřejmě mizivá částka, ale jakmile se jedná o dodatečné zateplení, mohou se náklady razantně…
před 2 roky
Jinak ano, zde vam dam za pravdu, ze u domu s beznou plochou se opravdu ta uspora bude pohybovat v techto…
před 2 roky
15 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení