Vodomerna sachta

Rubriky:

Reklama
PJ proste ja @proste.ja před 2 roky03.05.2022 14:27:41
Vodomerna sachta

Zdravim, mam pocit ze muj stavbeni dozor udelal chybu pri osazovani vodomerni sachty. Trval na tom aby byla v ceste vjezdu do garaze i kdyz mohla byt mimo si myslim, a rikal, ze pak neni problem udelat z pochozi pojizdnou. Nuze, on asi myslel, ze ten kominek se opatri litinovym poklopem. Otazka ale je, jestli teda zaliju celou plochu sachty betonem do vysky kominku (abych tam pak mohl usadit ten litinovej poklop) o sile 10 cm a dam do toho treba 10-kovou kari sit (pro jistotu), jestli ta cast sachty bude pojizdna osobnim autem? Protoze chapu, ze ten litinovej poklop bude chranit ten plastovej zakryt otvoru kominku, (nebo ho nahradi), ale co zbytek prumeru te plochy sachty? Samotnej litinovej poklop bude na betonu, kterej ale lezi na plastove plose te sachty. Funguje to tak, ze ta zabetonovana plocha kolem sachty tvori celek a pomoci te kari site pak udrzi pripadne projizdejici vozidlo? Bude to stacit ? Dekuji predem za odpoved.

Upraveno autorem před 2 roky
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.