vodoměr

Rubriky:

Reklama
LN Lukáš Neliba @lukas.neliba před 2 roky10.05.2022 06:51:05
vodoměr

Dobrý den, prosím o radu ohledně vodoměru - připojen na městský vodovodní řád. Máme udělané kompletně nové plastové rozvody vody-zatím jen studená voda, vše zazátkované kromě jednoho kohoutku, který určitě neprokapává. I tak jsem zjistil, že pokud je ventil hned za vodoměrem otevřený, tak vodoměr naměří únik cca 1-2l/hodinu. Pokud je ventil zavřený, tak se nic netočí ani neuniká. Chvíli jsem vodoměr pozoroval a zjistil jsem, že se někdy točí jedním i druhým směrem ikdyž je voda všude vypnutá (ventil je otevřený)-viz video. Je to chyba vodoměru nebo máme někde trhlinu a voda nám uniká? bohužel je část vedení už zabetonovaná, tak nějaký průsak nejsem schopný zjistit viditelně. Tlakovou zkoušku jsem zatím nedělal-pokud by nějak pomohla. Nesetka se s tím někdo? Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.