Vlhkostní poruchy ploché střechy

Rubriky:

Reklama
Lukáš Černý @cernydsn před 2 roky11.05.2022 14:08:46
Vlhkostní poruchy ploché střechy

Vážení,
řešíme problém týkající se zatékání vody do podstřešní bytové jednotky. Tento problém se snažíme již cca 2 roky vyřešit a bohužel neúspěšně.
Jedná se o plochou, dvouplášťovou střechu (panelový dům), zatepleno polystyrenem 10 cm, jako krytina byla použita folie. Odstranili jsme veškeré netěsnosti pláště (identifikace pomocí defektoskopické zkoušky), pro jistotu protáhli nové od odvětrání kanalizace a vše řádně utěsnili. I přes veškeré tyto opatření do bytu stále zatékalo (i bez deště), tak jsme došli z závěru, že se jedná o kondenzát. Osadili jsme lomanco, abychom eliminovali vznik kondenzátu v prostoru centrálního odvětrání. Toto na cca 2 měsíce pomohlo. Následně (opět min 14 dní bez srážek) zateklo. Vyzkoušeli jsme již všechny možnosti, které nás napadli a již si nevíme rady. Nedaří se nám sehnat ani nějaká firma, která by zjistila přesnou příčinu zatékání (vlivem kondenzátu).
Neměl by jste někdo nějaký tip jaký postup zvolit dále? Či ideálně odkaz na firmu, která by byla schopna zjistit problém, který se střechou máme?
Děkuji
Lukáš

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.