Zahradní domek difúzně otevřená skladba

Rubriky:

Reklama
LM Lukáš Maťa @lukas.mata před 2 roky14.05.2022 07:48:10
Zahradní domek difúzně otevřená skladba

Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Stavím dřevěny zahradní domek. Konstrukce je z kvh hranolu. Řeším skladbu stěn, stropu podlahy.... První bych asi vybral difúzně otevřenou skladbu abych pak nemusel řešit problémy s protržení fólie, zavesovani věci vevnitř atd..... Nápad na skladbu. Domek je 3.5*3.5m,šikmá střecha sklon asi 6°

1. Zevnitř osb
2. Mezi trámy dát vatu
3. Z venku dřevovlaknita deska
4. Na to dát specialni omítku dif.ote. Např Weber s sklenku tknaninou
5. Pak fasadni barvu točenou

Bude to takto jednoduše fungovat? A Jan to udělat se střechou. Nejradši bych tam dal plechovou krytinu na dřevěný rošt s provetranou mezerou a mezi trámy zase varu a jen zaklopit palubkou

Hledám co nejjednodušší konstrukcí s fasádou a aby byla trochu zateplená. Díky moc za radu Lukáš

Doplnění : ještě důvod zateplení i když nebude domek vytápěný, pokud tam budu chtít mít nějaké postřiky, atd dnešní rozmach Aku nářadí takže baterky, elektrokola jestli je nutné zateplení dělat a pomůže vyšší teplota v zimě a přehřívání interiéru v létě.

Upraveno autorem před 2 roky
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.