Mycka Bosch

Rubriky:

Reklama
VN Viktor Novoborsky @viktor.novoborsky před 2 roky29.05.2022 20:21:35
Mycka Bosch

Zdravim,

mame doma tutu mycku nadobi:
https://www.elektrocz.com/p241437-bosch-…
Posledním dobou zlobi, na displeji se ukaze symbol kohoutku, coz je nizky tlak vody nebo, ze mycka nedokaze napustit dane mnozstvi vody za dany cas.
Zkontroloval jsem co jsem mohl, nejedna se o zadnou skriplou hadici nebo zanesene sitko. Servisman z autorizovaneho servisu se taky uplne netvaril, ze je to neco standartniho. Bohuzel pri jeho navsteve se mycka chovala, tak jak ma. Mluvil, ze jedine snad, tak vymenu teplovodniho vymeniku. Ale behem navstevy mycku xkrat napustil a problem s vodou nebyl. Je blby, ze obcas to napustim a program jede dal ovsem pri dalsim dopousteni to nevyjde a program se zastavi.. Tzn.mycka plna vody a nadobi sice umyto, ale ne vysuseno.

Tento dotaz je spis takove to, tonouci se stebla chyta. Nechce se mi kupovat nova za takovy balik a nechce se mi investovat cca 4500Kc za pokusnou vymenu toho vymeniku.

Nemate s timto nekdo zkusenost? Nemuze to byt nejaky blbe cidlo? Nebo nerozdelaval to nejaky sikula nebo zvědavý elektrikar, ktery se nechtel smirit s tim, ze mycka po 6ti letech odesla do vecnych lovist?

Jak pisu, pouze pokus jestli nahodou nekdo neco...

Diky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.