Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, v současné době mám smlouvu na dobu neurčitou s cenou od 1.7.2022 VT 6764,- Kč/MWh, NT 6105,- Kč/MWh, plat za odběrné místo 108,- Kč (ceny jsou s DPH). Mám nabídku na fixaci ceny od 1.7.2022 na dva roky s cenou VT 6228,- Kč/MWh, NT 5353,- Kč/MWh, plat za odběrné místo 108,- Kč (ceny jsou s DPH). Mám spotřebu VT 1,1 MWh, NT 7,3 MWh, sazba D45d. Myslíte, že je v současné době výhodné fixovat za uvedené ceny na dva roky?
U mě jako DPI z 10/2021 a tedy ČEZ po akci na 3roky FiX nabízí automatický přechod na neurčito ;-) Ted mám silovku za…
před 2 roky
A to je u jakých soudruhů? Ty ceny jsou relativně vysoko. Kupříkladu EPET nabízí nyní fix na 24 měsíců za…
před 2 roky
To je v podstatě jedno, distribuce je u D45d +/- 250 Kč, takže i tak bych to okamžitě uzavřel.
před 2 roky
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení