Doporučení na firmu, která instaluje Solax Hybrid G4 nebo ekvivalentní střídače

Rubriky:

Reklama
PZ Petr Zemánek @petrz před 2 roky14.06.2022 10:59:56
Doporučení na firmu, která instaluje Solax Hybrid G4 nebo ekvivalentní střídače

Dobrý den,

dle čtení místního i jiných fór mi vyšlo, že pro FVE na RD vychází moc pěkně jako řešení střídače Solax Hybrid, G4 (3 fáze). Dále tu také vidím zmínky u Sunways, GoodWe atd., spousta firem instaluje jen konkrétní modely a nenechají si od zákazníka mluvit do toho, co instalují.

Prosím, máte tu někdo zkušenost s firmou, která instaluje Solax? Nebo je moje fixace na Solax zbytečná a Sunways, GoodWe apod. jsou srovnatelné?

Pohání mě ty parametry - Solax má asymetrii až 150%, nízké ztráty a přetoky, bla bla - to vše co píšou v prezentacích, a mnoho solárníků je označuje za "ty nejskvělejší". Není to nějaká móda, marketing, a přitom ostatní dosahují podobných parametrů a já je jen přehlížím proto, že jsem se upnul k Solaxu?

Omlouvám se za ne úplně exaktně formulovaný příspěvek, ale už jsem na internetu prošel desítky dodavatelů, spoustu obvolal, e-mailoval, ale aby člověk v okolí Prahy narazil na někoho, kdo má slušné reference, je to "relálná firma" a "dělá Solax" - aby pohledal.

Obecně poptávám cca 8-10 kWp panely a k tomu akumulaci, bez tepelného čerpadla a TUV.

Možná mám ale špatný přístup a měl bych se vykašlat na Fixaci na Solax a přijmout třeba ten Sunways?

Díky všem za případné nasměrování...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.