Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím, měl jsem doma firmu na opravu kotle Junkers ZW18. Byl měněn trojcestný ventil a expanzní nádoba. Od té doby mám ale maličký problém. Při napouštění vany mi teče vlažná voda a topení začíná topit, ikdyž je na ovládání topení v předsíni vypnuté. Topení je doslova vařící a nedá se na něm udržet ruka. Při napouštění vody do umyvadla se to chová normálně. Jsem měsíc po opravě a vím že se vztahuje záruka na práci, ale začalo to dělat až teď poslední dva dny a popravdě s firmou jsem měl problémy a kontaktovat je budu až jako poslední možnost.
Náhodou nějaká rada čím by to mohlo být?
Jasny ale 13tka neresi nic s prepinanim ohrevu vody z vody do topeni, to dela 5 a 3 :)
před 2 roky
Vyměnil 13 - nový vypouštěcí ventil a 8 napouštěcí ventil. Ale zlomil přitom osicku takže vyměnil za už použité…
před 2 roky
Asi nevim co je cely trojcestny ventil.. protoze mate jen tu 3 a 5, vse ostatni je neco jinyho.. viz obrazek.. jaky…
před 2 roky
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení