ESTAV.cz - Skladby obvodového pláště…
Moderní dřevostavby mají stěny složeny z takzvaných sendvičů. Což znamená, že nejsou v celé své tloušťce ze stejného materiálu. Každá z jednotlivých vrstev obvodového pláště přebírá jinou funkci:…
Prosím o radu jakou vatu a jakou folii mám koupit na zateplení stěn zvenku u nové dřevěné chaty.Podlaha a strop jsou zateplené Pur panely (bráchovi zbyly,tak jsme je použili).Stěny chceme zateplit zvenku:na stávající stěnu dát dřevěný rošt=vodorovné latě,vata 5cm na sebe s překrýváním,takže ve výsledku 10cm vaty,pak folie,1cm vzduch a na to prkna.Ale nevím,přesně jakou vatu a jakou folii.Děkuji za rady a doporučení.
Tak jsem to dělal já . Říká se tomu peření . Přibíjí se jedním hřebíkem horní prkno nad vrškem spodního prkna . Podní…
před 2 roky
...my plánujeme vodorovná prkna, taky s tím překrýváním přes spoj, tak jak je to na obrázku
před 2 roky
"BOARD SIDING", tedy to jak jsou přeložena prkna je v Americe "věčné téma". Zeťák realizoval…
před 2 roky
17 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení