Mix topeni elektricke podlahove plus plyn, SVJ dum - rozpocitavani nakladu

Rubriky:

Reklama
PV pavel vanek @pavel.vanek681 před rokem17.07.2022 10:55:38
Mix topeni elektricke podlahove plus plyn, SVJ dum - rozpocitavani nakladu

Zdravim
V problematice jsem absolutni amater, takze je mozne, ze muj dotaz je naprosta blbost. Rekonstrujeme pomerne velky byt, (105m), ktery je z cca 1/2 umisten nad volnym prostorem (tzn. nikdo nas nevytapi). V pripade mrazu si dokazu predstavit, ze i prestoze je relativne nove postaven (2000), tak nam bude na nohy v zime jednoduse vetsi zima :-). Topeni plynovym kotlem pro cely barak. Takze nas napadlo si udelat podlahove topeni na elektriku u casti 1/2, co je umistena nad volnym prostorem (zastresuje vchod do domu a vjezd do garaze). Dum je SVJ, takze teplo se rozpocitava na zakladni a spotrebni slozku. Pokud by jsme tedy usetrili za topeni tim, ze by jsme si cast bytu vytapeli elektrinou, stejne by se nam uspora plynoveho vytapeni byla nezohlednena v ramci zakladni slozky? Respektive, je mozne podle soucasnych zakonu dosahnout od SVJ zohledneni toho, ze bude mit mix (plyn/elektrika) vytapeni? Predem diky za odpovedi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.