Teplovodní stropní vytápéní

Rubriky:

Reklama
Zuzana Šišovská @zuzana.sisovska před 2 roky19.07.2022 19:43:16
Teplovodní stropní vytápéní

Dobrý deň,

uvažujem o inštalácii stropného topení do dvojposchodového domu. Prečítala som si tu asi každú diskusiu a to hlavné čo som si z toho odniesla je že by z predošlých diskusii bola skvelá alko-hra - napiješ sa vždy keď niekto napíše protiargument "teplý vzduch stúpa hore/je vytlačovaný studeným" (čo je pravda ale princíp stropného topenia je sálanie, takže prosím samozvaný fyzikovia si dajte pohov). Fakt Vás moc prosím, napíšte mi len reálne skúsenosti. Nie čo si myslíte, čo vám hovorí váš selský rozum a pod. Tí čo máte teplovodné stropné topení ideálne v kombinácii s tepelným čerpadlom vzduch/voda: ste s tým spokojný? Aké boli náklady na realizáciu? Využívate to ako zdroj chladenia cez leto? Poprípade, ktorá firma vám to realizovala?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.