Změna smluvním podmínek - LAMA energy

Rubriky:

Reklama
TM Tom Mot @tom.mot před více než rokem29.07.2022 22:22:28
Změna smluvním podmínek - LAMA energy

Zdravím,

mám garantovanou cenu elektřiny na 3 roky v rámci balíčku EXCLUSIVE u LAMA ENERGY. Dva roky a nějaké drobné by tomu tak mělo ještě být. Co se však nestalo. Došla mi tento týden změna smluvních podmínek, ve kterých je nově mimo jiné také napsáno, že si LAMA vyhrazuje změnit kvůli případné aktualizaci zákona, respektive zvýšených cen energií na světových trzích cenu kdy se jí zlíbí. Ve smlouvě mám přitom jasně napsáno, že "Cenové ujednání je platné ode dne účinnosti smlouvy v délce trvání tří let."

Samozřejmě, že mám možnost s tímto nesouhlasit a ze smlouvy se beztrestně vyvázat, stejně tak i v případě navýšení ceny, nicméně se mi to zdá jako levá. Když to totiž udělám, cena se mi víceméně zdvojnásobí, ať půjdu kamkoliv. Nemyslím si, že se jedná o zákonné chování a už jsem o tom informoval ERÚ, ovšem ti než odepíšou.

Rád bych tedy znal názor místního osazenstva, případně by měla zajímala nějaká dobrá rada jak postupovat, či jestli má někdo s takovým chováním energetických dodavatelů podobné zkušenosti. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

62 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.