Cvakani v bojleru pri pusteni vody

Rubriky:

Reklama
AS Andrea Slavikova @andrea.slavikova před více než rokem31.07.2022 00:25:35
Cvakani v bojleru pri pusteni vody

Dobry den. Posledni dobou si vsimam, ze kdyz pustim teplou x studenou vodu, tak mi v bojleru cvakne. Je to jednorazovy zvuk. Obcas ten zvuk ke doprovazen necim, co by se dalo prirovnat, jakoby v nem skakal pingpongpvy micek. Pak zvuk prestane a vse ok. Voda tece v pohode. Kapky ani zvuk odkapavani z pojistovaku neslysim.
Dal me zarazilo, jak moc se rosi trubka, na ktere je pojistovak. Je to oukej? Na druhe strane koupelny mam totiz klasicky stoupacky a ty se nerosi, tak me zarazi, ze trubka u bojleru, konkretne misto u pojistovaku (to kovove) je na dotek vylozene mokre. Unik vody neni. Koukala jsem na budik. Chybi tam tskova ta izolace na teubku, je tam jen po byvalem majiteli skelna vata, ktera je na dotek vlhka. Bojler jsem pred oul rokem menila, byl zaneseny a sumel. Jde mi ted o to, zda v tom nehledam vedu zbytecne a je zde jen zakon fyziky. Zda mam volat instalatera, ktery mi toto instaloval. Dekuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.