Skladba podlahy a stěny v koupelně

Rubriky:

Reklama
RK Rostislav Kubíček @rostislav.kubicek743 před více než rokem02.08.2022 14:15:49
Skladba podlahy a stěny v koupelně

Zdravím, mám v chatě jak v koupelně tak ve vedlejší místnosti podlahu a stěny ze 100vky PUR panelu a potřebuji poradit se skladbou stěny a podlahy pod obklady a dlažbu. Chtěl bych na podlahu přišroubovat 12mm OSB desku s tím, že ji ukotvím přes pur panel až do ocelového rámu a na osb desku přišroubovat zelený SDK 12mm. Na to pak přilepit jak dlažbu tak obklad. Stěny se budou obkládat až ke stropu. To je můj návrh, tak abych docílil stejné konečné výšky v obou místnostech. Co tak čtu tak by se měla dát i hydroizolace. Někdo mi radil dát někde i parozabranu, ale jelikož to není můj obor tak prosím o radu jakou udělat skladbu, jak na podlaze tak i na stěnách včetně parozabrany nebo hydroizolace. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.