Domácí vodárna - klesnutí tlaku po vypnutí

Rubriky:

Reklama
MH Miloslav Horký @miloslav.horky před více než rokem05.08.2022 21:19:00
Domácí vodárna - klesnutí tlaku po vypnutí

Mám postupně zhoršující napuštění vodárny. Vodárna běží , zobrazený tlak 3 , vodárna vypne. Během zlomku vteřiny tlak klesne na 0,5 vodárna zapne. Během zlomku vteřiny dosáhne tlaku 3 a vypne a to se opakuje. Když pustím trochu vodu třeba na 20 sec. tak vodárna nevypne a po zastavení vody klesne třeba na 1,5 , vodárna vypne a hodnota tlaku se nemění. Když pustím vodu z kohoutku naplno , tak vodárna zapne po 1/4l , když ji pustím pomalu , tak třeba až po 2 litrech. Tlak vaku jsem několikrát nastavoval (při vypuštění vody). Voda z ventilku neteče. Při vypuštění tlak vzduchu je třeba 1 a tlak vody ukazuje 0. Ještě před lety se mi zdálo že často zapíná , tak jsem snížil zapínací tlak. Děkuji za radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.