Vyhledávání
Naše další weby
Zdravím experty a prosím o feedback, zda čtu dobře data v PVMasteru, viz soubor. Díky předem! (na solarforum jsem nikomu nestál za odpověď (:-(
Mám čerstvě nainstalovanou bezbateriovou FVE, ještě bez revize a bez 4Q elektroměru, přetoky tudíž zatím nastavené na nulu.
Testuju to, a spustil jsem doma co se dalo, a v PVMasteru jsem viděl data viz obrázek. Mám pravdu, když si myslím následující?
1. Výstup 2 a 3 jedou na plné pecky: více z FVE v danou chvíli nelze do výstupu 2 a 3 dodat.
2. Výkon výstupu 3 je jen 0,83 kW, protože na něm není větší zátěž.
3. V danou chvíli by byla FVE schopna vyrobit cca 8,1 kW (cca 3x 2,7 kW).
4. Z DS přitéká 9,62 kW, jež jsou celé použity pro výstup 2 a 3.
5. Kdybych neměl omezené přetoky na 0, přetékalo by cca 2,7 - 0,83 = 1,87 kW, vše z výstupu 1.
6. Současně s tímto přetokem by se ale z DS i nadále ve stejnou chvíli (?) odebíralo těch 9,62 kW
Nebo jsem vedle jak ta jedle?
Taky si to tak představuju, že to takhle pracuje. Jen si nejsem jist, jestli bude schopen dodat 3.3 kW do fáze.…
před 2 roky
To, jak s tou energií pracuje střídač je závislé na jeho konstrukci a FW. On má pravděpodobně nějaký management který…
před 2 roky
Díky moc. Jednu věc nevím: když má Goodwe 10K maximální výkon do fáze rovný 3,33 kW, je to podmíněno tím, že panely…
před 2 roky
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení