Vyhledávání
Naše další weby
Velice vážně uvažuji o výstavbě FVE o výkonu kolem 6kWh (mám vhodnou střechu 35 m2), ale nyní řeším, jak zainvestovat tak, aby to pro mne bylo optimální. Po jedné radě pro mne v RD s roční aktuální spotřebou cca 1,8MWh (možné navýšení o 2,2M přes zimu, pokud budu topit multisplit klimatizací) je prý ideální vyrábět, co spotřebuji, to spotřebuji, v létě při stávajících cenách přebytky prodat a v zimě dokoupit za výdělky. Ušetřím za baterii.
Můj dotaz: jsem v distribučním území ČEZu, od kterého taky odebírám, ale chtěl bych prodávat entri, případně eg.d. Dle zde uvedených informací budu asi potřebovat druhý EAN, dostanu ho? Co mám udělat, abych ho dostal? Případně další rady k výstavbě, k druhu/konstrukci/vhodného typu FVE. Díky.
Ono by stačilo to z jedné fáze odebírat a do druhé to tlačit. Aspoň by se MPO chytlo za nos jakou kravinu to schválili…
Díky podvodu v měření nemusíte chodit za sousedem. Pokud si pořídíte výrobní EAN tak stačí toho elektroměrového…
Oni dají EAN výroby ale má stejné číslo jako EAN spotřeby. To znamená že mohu prodávat komu chci ale musím od něho i…
Těch možností je víc. Usměrnit a měničem to cpát do jiné fáze. Nebo pomocí LC obvodu posunout fázi o 120 stupňů a cpát…
před 2 roky
Jojo, podvody se nevyplácí. Nejde ošidit fyzikální zákony. Elektroměr je přístroj na měření energie, třífázový…
před 2 roky
Díky podvodu v měření nemusíte chodit za sousedem. Pokud si pořídíte výrobní EAN tak stačí toho elektroměrového…
před 2 roky
26 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení