Zateplení - přestavba půdy na pokoje

Rubriky:

Reklama
FD Felix Denien @felix.denien před více než rokem17.08.2022 22:01:07
Zateplení - přestavba půdy na pokoje

Dobrý den, koupili jsme domek a započali s rekonstrukcí. Chceme přestavět půdní prostory na pokoje a ložnici. Na podlahu chci dát 15cm vaty lam 039. Střecha je cca 14let stará a předělávat ji budu až příští rok. Je v konstrukci trámy cca 15 cm celoplošný zaklop, tér papír, latě a střešní tašky. Mezi krokve chci umístit pojistnou hydroizolační fólií delta Maxx plus do tvaru u s vyztužením uprostřed aby vzniklo koryto pro případné zatékání. (Příští rok krytinu sundám, odlaťuji, překryji fólií a vrátím latě a krytinu zpět.) Jde mi o to abych mohl přes zimu udělat zateplení a SDK s parotěsnou fólií. Dotaz: 1)Stačí 15 cm izolace v podlaze mezi vytápěným prostorem nad i pod podlahou? 2)mám tu deltu lepit k trámům a zdivu aby byla vzduchotěsná? Nebo je to spíš na škodu když budu přes zimu lepit na SDK kce. paroťesku. 3)A bude izolace 15+15cm přes trámy dostatečná? Lam. 039

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.