Přístřešek z KVH hranulů

Rubriky:

Reklama
Petr Černý @petr.cerny111 před více než rokem18.08.2022 12:25:42
Přístřešek z KVH hranulů

Dobrý den, chtěl bych se poradit ohledně složení a rozměrů KVH hranolů pro pultovou střechu. Přikládám náčrt - půdorys 9x6m, jak by vše mělo vypadat. Představa je taková, že jsou na každé delší straně 3 sloupky ze ZB (300/500). Na ně by byla ukotvena pozednice 160/180, krokve 160/100, poté palubky, laťování a plechová krytina (nejspíš Satjam). Vzdálenost mezi pozednicí by vycházela 6m + nějaký přesah a přední část ve výšce 2,25m a zadní 2m, rozdíl na sklon 25cm. Zde moc se sklonem již pracovat nemohu. Rád bych se obešel bez středové vaznice. Sněhová oblas I.
Jelikož jsem lajk, prosím o všechny rady a doporučení a jestli je vůbec možné, to takto udělat. Nebo je to hovadina. Rádi by jsme vše dělali svépomocí. Děkuji moc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.