Dobrý den, prosím je tu odborník na tento typ kotle? Popíšu jako laik . Mám kotel v poruše a servisák bohužel problém zatím nenašel. V kotli při nahřívání vody či otopu nenaskočí hned., až třeba na 6 -té cvaknutí. Ventilátor běží, cvaká ale nenaskočí plamen. Pokud ohřeje a naskočí hned do otopu, plamen naskočí také hned. Ale pokud bude mít pauzu tak zase nenaskočí. Ventilátor běží, kotel cvaká a nic.. Toto je pravidelné. Druhá porucha je , že při nečinnosti i činnosti kotle nahodile kotel vypne, zhasne displej, ale ventilátor běží na plné otáčky. Po nějaké době zase naběhne do normálního režimu. A buď zase to samé nebo se uklidní.
Tak mě napadá... Prověřili jste přívod el.? Není tam špatná N a tím vám " švindluje" trafo a všechno…
před 2 roky
Je to možné. PT nedělám, ale dle jiných kotlů jsem usuzoval, že je ovládaný Sítkou.
před 2 roky
Hádejte to sem všechno, vsak to sleduje i pan Pavlo který je výrazně chytrejsi než ja:)
před 2 roky
32 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení