Dobrý den. Prosím o radu, zda je vůbec reálné propojit následující...
1. Máme v přízemí rozvedené radiátory a vytápíme pomocí plynu (přechodná období jaro/podzim), ale jinak převážně krbovou vložkou s výměníkem. Rádi bychom na radiátory nainstalovali chytré termostatické hlavice + spouštěč na plyn. kotel, abychom mohli nastavit každou místnost zvlášť + regulovat teplotu na dálku, když nejsme doma. Máte nějaké zkušenosti s konkrétním typem hlavic, které jsou uživatelsky přívětivé i v aplikaci?
2. Do nově rekonstruovaného podkroví chceme do dvou místností dát jako zdroj vytápění infrapanely, které budou mít svůj termostat - je možné i k nim přidat chytrý termostat a sladit tak celou domácnost i se "spodkem" pod jednu aplikaci?
Předem moc děkuji za odpovědi, případné rady a hlavně doporučení konkrétních součástí. Děkuji
Je to vidět odspodu a při zkoušce po udržbě kotle to mi servismen vždy zkontroluje Ze spodu kotel není zakrytovaný…
před 2 roky
U mne kotle Protherm12 kW KOO fungovaly 21 let. Mám zdokumentované spaliny i každoroční servis, kdy byl vymontován…
před 2 roky
tak to ale potom nemate KK , ked vidite plamen , lebo KK maju uzavretu spalovaciu komoru
před 2 roky
42 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení