Má někdo zkušenost s firmou 81 klima a.s.? (www.81heat.cz)

Rubriky:

Reklama
TP tomáš petr @tomas.petr719 před více než rokem24.08.2022 00:38:35
Má někdo zkušenost s firmou 81 klima a.s.? (www.81heat.cz)

Nabízejí TČ Midea Split 6 kW v ceně 144.900 Kč bez dph plus montáž. Prý prvotřídní tepelné čerpadlo A+++ od spolehlivého výrobce Midea s možností prodloužené záruky až 10 let a kompresorem MITSUBISHI ELECTRIC. Akce trvá do 31.8.2022. Když jsem projevil zájem, tak mi nabídli návštěvu technika za 3.000 Kč, který změří vše potřebné a dodání do 2-3 měsíců. Celková cena i s dph o asi 100 tisíc vyšší.
Solidní firma podle mého názoru nemůže takto postupovat, když dopředu neví tepelnou ztrátu objektu a další okolnosti, které budou mít vliv na výběr TČ. Co když mi nebudou schopni nabídnout dost výkonné TČ, protože by se jednalo o přechod z atmosférického plynového kotle, který dosluhuje a otopnou soustavu tvoří radiátory Korado. Vycházím z toho, že bych potřeboval TČ vzduch - voda s výstupní teplotou vody kolem 70 stupňů Celsia.
Mám podezření, zda se nejedná o nějaký podvod. Děkuji za názory a podněty.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

40 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.