Vyúčtování

Reklama
HS Helena Sedláčková @helena.sedlackova před více než rokem29.08.2022 14:53:29
Vyúčtování

Dobrý den ,mám prosbu . Je tady někdo ,kdo by mi zkontroloval vyúčtování ,pokud mu ho pošlu a zašlu mu i Pravidla pro rozúčtování služeb ,podle kterých se to počítalo ? Jsem samoživitelka a bydlím ve státním bytě od r 2020 /8. Za rok 2020 mi vraceli 883 Kč jako přeplatek ,pak tvrdí ,že jsem jim nedodala konečné stavy meřidel a stavy jsou ,až koncem roku 2021 . Oni mi to vúčtování za rok 2021 spočítali znovu dohromady i s tím roky 2020 a vznikl nedoplatek 27 tisíc . Já jsem ale se synem v bytě sama ,vyjma 6 měsíců ,kdy tady bydlel kamarád ( náhlášeno ) . Vím,že to není možné ,byla jsem u správní firmy nahlížet do podkladů pro vyúčtování ( kopie mám ) ale nebylo tam uvedeno vyúčtování ostatních bytových jednotek ,takže jsem se k ničemu nedopočítala. Napsala jsem to do reklamace ,ale nereagují . Mají nám obnovovat nájemní smlouvu se synem a nechtějí dokud to nebude podepsané jako dluh ,ale když vím,že vyúčtování je špatně ,tak to nechci podpesat ,ale oni mě za to chtějí vyhodit . Prosím pomůžete mi někdo ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.