Zapojení průtokového ohřívače Stiebel DHF 15C

Rubriky:

Reklama
LP Libor Piše @libor.pise před více než rokem07.09.2022 11:25:58
Zapojení průtokového ohřívače Stiebel DHF 15C

Zdravím, potřeboval bych paralelně vedle elektrického boileru Dražice OKC 200 NTRR/BP zapojit průtokový ohřívač konkrétně Stiebel DHF 15 C tak aby buďto jeden nebo druhý nikdy ne současně , dodávali ohřátou vodu do jednoho potrubí v koupelně. Problém vidím v tom ,že průtokový ohřívač je tlakový a automaticky se sepne po otevření baterie. Pak začne téct současně voda z boileru i z ohřívače což nechci.
Jako možné řešení vidím zapojit výstupy průtokového ohřívače a boileru do třícestného ventilu který bude ústit do stávajícího potrubí v koupelně.
Je tohle řešení možné nebo se dopouštím nějaké zásadní chyby?
Na straně studené vody na přívodu k průtokovému ohřívači zřejmě žádný ventil být nemůže, přístroj musí být neustále pod tlakem a odvzdušněný jinak hrozí jeho zničení.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.