Zdravim,
vlada uvazuje o zastropovani cen el. energii. Pred 4 dny jsem podepsal Centropolu na rok (9xxx Kc MWh fix na rok) Jsem jeste ve 14 denni lhute, kdy to muzu zrusit a zustat u Bezdodavatele, kde jsem byl doted (ke dnesku prumer 6200Kc MWh, ale roste to porad a zima se blizi, lepsi to urcite nebude)
Ciste teoreticky, kdyz bude strop, Centropol mi to doda za ty zastropovany ceny nebo dle smlouvy? U Bezdodavatele to asi bude za ten strop, jestli uvazuju spravne.
Poradite, co delat, nebo co byste udelali?
Diky moc
Roman
Ti z ANO by potřebovali proplesknout. Jejich návrh, zastropovat cenu elektřiny na ceně 1500 Kč/MWh (silovka bez DPH),…
Fixovat na nějaké ultranízké ceně je utopie. Prakticky všichni odběratelé by obratem rezignovali na energetické…
Obecne stropovat ceny je proste spatne. Drive ci pozdeji to vede k nedostatku dane komodity. Tim spise, pokud by…
Ano, cez a jeho management ma tuto povinnost, jelikoz se jedna o standardni akciovku. Neni to socialka. Management ma…
před 2 roky
Cez ma za povinnost maximalizovat zisk jako jine spolecnosti? Tak to je pro ne nejvyhodnejsi drzet v evrope (domluvut…
před 2 roky
Platim asi 90,- czk za kubik vcetne dph. To vam prijde hodne? To, ze se setri s vodou, povazuji za dobre. A ze se…
před 2 roky
40 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení