Gepard Condens, podlahove vytapeni

Rubriky:

Reklama
VE Vaclav Emer @vaclav.emer před více než rokem11.09.2022 09:12:41
Gepard Condens, podlahove vytapeni

Dobry den,

Mam podlahove vytapeni, s kotlem Protherm Gepard Condens. Zjistlil jsem, ze ma nejakou "prestavbu" na podlahove vydapeni (diagnosticky kod d.17), kde to snad reguluje teplotu na vstupu, ne vystupu?

Muze mi o tom nekdo rici vice? Nemam sajn, jak je to nastaveno ted, zkusim zjistit..

Jde mi o to, ze bych rad kotel zastropoval jak teplou vodu na topeni dela. Realne do podlahovky nepotrebuji vice nez tak 35, coz ted dosahuji mixovanim, ale v soucasne dobe mi prijde zbytecne abych to tolik mixoval, pokud bych nejak mohl maximalni teplotu kotle nastavit. Mam venkovni senzor a kotel jede na ekviterme.

Coz bych mozna radeji odmontoval, pokud nejde nejak rozumne zastropovat, prislo mi, ze posledni topni sezonu, co byla prvni co jsme ekvitermu meli, jsem mel vetsi spotrebu nez kdyz jsem si to reguloval sam (coz byl trochu vopruz ale..)

Diky,
VE

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.