Dobrý den,
koupil jsem nové digitální "chytré" hlavice na radiátory. Vzhledem tomu, že máme radiátory různého stáří, mají různé ventily viz. příloha. V každém případě, přiložené šroubení M30x1.5 pasuje na všech. K hlavici je dodáván vnitřní šedý kroužek (viz. příloha). Jak mám poznat kdy mám tento kroužek použít a kdy nikoliv? Nebo je to jedno? Mám obavu, aby v bez vymezovacího kroužku došlo k plnému otevření ventilu a naopak aby v případě použití vymezovacího kroku došlo k plnému uzavření ventilu. Poradí mi někdo jak to mám poznat kdy jej použít a kdy ne? Děkuji.
ten vymedzovak/podlozka je tam ale prave pre upravu tej "vzdialenosti" toho "pohybliveho trnu" na…
před 2 roky
Toto video jsem již viděl, ale pochopil jsem to, že se jedná o šablonu pro redukce. Já redukci nepotřebuji, protože…
před 2 roky
nieco taketo som myslel - https://www.youtube.com/watch?v=Q3fXFn2JcSI
před 2 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení