Junkers zsbr 16-3+ cw400

Rubriky:

Reklama
MB Marcel Budzák @marcel.budzak před více než rokem19.09.2022 19:14:17
Junkers zsbr 16-3+ cw400

Ahojte. Chcem poprosiť o radu. Mame už dlhšie tento kotol, priestorovú reguláciu cez loxone. Chcel by som vypnúť na tomto kotli nastavovanie výstupnej teploty cez equitermiku a zapnúť len konštantnú teplotu povedzme na 26c. Kurenie je jednoduché ku kotlu je pripojený len rozdeľovač podlahového Kurenia a zásobník na TUV. V servisnom manuálu som našiel postup ako to spravít a však tuto položku nemám :(… vo vykurovacom okruhu 1 mám nastavene že Kurenie je pripojene ku kotlu. V regulácii mám na vyber 4 položky ale Konštantína teplota tam nie je… ak sa pozriem do vykurovacieho okruhu 2 vyberiem že je pripojený na modul… v regulácii už mám možnosť konštantnej teploty… prosím o radu ako to nastaviť. Ďakujem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.