Licotherm am42

Rubriky:

Reklama
DK David Kolner @david.kolner před více než rokem21.09.2022 13:33:17
Licotherm am42

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli by neměl někdo nějakou radu, máme kotel na peletky licotherm am42 r. v. 2010, po letní sezóně jsem zatopil, dopustil vodu do radiátorů, vše ovzdušnil, v přízemí máme podlahové vytápění, v patře radiátory, v průběhu natápění na požadovanou teplotu se ale zcela otevřel ventil co pouští ohřátou vodu dále do systému, tudíž kotel stále natápěl a nemohl se dostat na požadovanou teplotu, musel jsem ručně otočit ventilem do polohy zavřeno, aby se kotel dostal na svou teplotu, ale v okamžiku kdy jsem ventil vrátil zpět, teplota na kotli hned spadla, protože ventil je otevřený naplno a neodpouští postupně, nikdy se za tu dobu do téhle polohy nedostal, nevím čím by to mohlo být...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.