Dobrý den,
rád bych poprosil o radu. Mám nová krbová kamna s teplovodním výměníkem. Na bypassu mám nainstalovaný VTC 422. Bohužel mi při prvním zatopení nefungoval vůbec. Voda mi za chvíli v kamnech vystoupala skoro na 100oC, tak jsem rychle přstal topit. Po odstranění ventilu a "zrušení" bypassu normálně vše funguje a topí krásně do celého baráku. Chci se jen zeptat před reklamací ventilu, jestli není chyba někde na mojí straně. Na první fotce je ventil, kde shora jde teplá voda z kamen, zleva je zpátečka z okruhu a doleva je zpátečka do kamen. Myslím, že tedy je ventil zapojen správně. Může být tedy ještě zrada někde jinde, nebo je patrona ve ventilu špatná ???
Děkuji
Jo. Vím že filtr za čerpadlem je špatně. Předělám, mám to v plánu. Čerpadlo určitě běží. Zkusil jsem dát pryč VTCčko…
před 2 roky
Volně navážu - proč je filtr čerpadla až za čerpadlem?? ps: čerpadlo může běžet, ale jeho oběžné kolo je spálené .. a…
před 2 roky
Jojo, čerpadlo určitě běží. Tím jsem si jistý.
před 2 roky
23 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení