Dodací lhůty a zkušenosti s výrobci v sezoně 2022/2023

Rubriky:

Reklama
JS Jiří Sopoušek @jiri.sopousek před více než rokem23.09.2022 10:33:03
Dodací lhůty a zkušenosti s výrobci v sezoně 2022/2023

Toto téma je založeno jako reakce na současnou snahu vlastníků nemovitostí, kteří se rozhodli o instalaci alternativního vytápění v době energetické krize. Žádám všechny, kdo mají praktickou zkušenost a zejména pokud mají zaplacen kotel na TP (zejména typu Atmos, atd.) , aby zde uvedli své zkušenosti s jednotlivými výrobci kotlů v ČR, SR, PL i jinde v EU. Je jasné, že výrobci nestíhají, ale jsou mezi nimi rozdíly v dodacích lhůtách, které by jejich noví zákazníci měli vědět, nežli jim zaplatí zálohu a rozhodnou se objednat. Prosím dodržte strukturu příspěvků podobnou tomu, co doplňuji pro firmu Blaze Harmony, s.r.o.

Firma Blaze Harmony, IČO: 27816273. https://www.blazeharmony.com/ Kotel Blaze praktik 25kW (zplyňovací: dřevo, štěpka, ..., nutné koupit přes topenáře), cena zálohy 115 tis. Kč bude navýšena. Datum objednávky březen 2022. Datum předpokládaného dodání: únor 2023. Komunikace: nekomunikovali ani se svými topenáři ale 21. 9. 2022 poslali vysvětlující E-mail. Další poznámky: jejich kotel má vynikající parametry, bohužel je to dle výpisu justice malé rodinné s.r.o., nedoporučuji nikomu si u nich nyní objednat kotel, nestíhají.

Upraveno autorem před více než rokem
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.