Ahoj,
našel jsem tady staré články o tom, že se dá u Vaillant Eco tecu vyměnit oběhové čerpadlo za výkonější. Ale bohužel odkazy už nemají aktivní přílohy. ,, Dobrý den,
mám kondenzační kotel Vaillant ecoTec plus a špatné oběhové čerpadlo s označením VPAR-5"
Mám 236/3-5 a to i u rodičů. Dal jsem na jeden kotel výkonější čerpadlo a myslím, že se snížily náklady. Takže otázka: 1, Jde změnou oběhového čerpadla snížit náklady na topení? 2, Našel jsem spoustu čerpadel jako náhrad, ale nevím co tam dát, aby byl kotel účinější.
Děkuji M.
Ále všimnul..., jen jsem hledal něco cenově zajímavějšího. To jsem ještě nevěděl za kolik je na Ebay. A těch necelých…
před 2 roky
Ahoj, dnes čerpadlo dojelo z Anglie. Mělo už včera, ale nebral jsem telefon. Tak cena se navýšila na necelých 3.600,-…
před 2 roky
By me zajimalo zda fakt prijde za tu cenu a bude to originál, ta cena je fakt pekna
před 2 roky
42 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení