Pronikajicí voda do skruží kolem vrtu

Rubriky:

AZ amater zacatecnik @amater.zacatecnik před více než rokem26.09.2022 18:48:58
Pronikajicí voda do skruží kolem vrtu

Dobrý den, rád bych tady poprosil o radu ohledně následujícího problému. Mám vrt (28m hluboký), do hloubky cca 7m je kovová roura, v ní je pak plastová roura. Do hloubky cca 1,2m jsem osadil betonové skruže, dno zalil betonem. Skruže jsou utěsněné pěnou na to určenou. I když jsem se snažil sebevíc, stejně mi tam někde proniká voda. (Na pozemku máme dost vysokou hladinu spodní vody). Ochrannou kovovou rouru mám vysoka, tam voda nevystoupá, ale stejně bych se rád vody ve vystrojení vrtu zbavil. Rád bych poprosil o radu, čím můžu to vystrojení zevnitř natřít tak abych zamezil průniku vody. I když vodu vyřerpám, je to stále vlhké a pomalu tam voda znovu nateče. Můžu použít gumoasfalt? Předem všem díky za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.