Topí mě bojler

Reklama
JH Jarda Hozda @jarda.hozda před více než rokem27.09.2022 08:42:41
Topí mě bojler

Zdravím. Také bych potřeboval radu, co mám špatně. Topení funguje jak má, kotel jede v rozsahu 85-90°C. Při běžícím oběh. čerpadle spínaném pokojovým termostatem se vytápí dům, po vypnutí čerpadla se nahřeje Aku nádrž a kotel vypne. Pokud otevřu ventily do bojleru, tak se nahřeje i bojler. Stane se ale, že dům se 2-3x vytopí z aku nádrže. Tak klesne teplota na horních 72°C a spodních 40°C. Při dalším sepnutí čerpadla klesne horní pod 70° a začne se rozbíhat kotel. Jenže než nastartuje a začne dávat do systému teplou vodu, tak topící voda bojler vychladí na 40° (a pokud nechám zapnutou elektriku, tak bude bojler vytápět dům). Schema jsem nějak vytvořil. Podle mě zpětná klapka nepomůže. Takže co? Díky za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.