Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Topili jsme elektrokotlem do podlahového topení a každý pokoj má vlastní termostat, který spíná oběhové čerpadlo dle potřeby. Vyměnili jsme elkotel za TČ a to když zapnu do pohotovostního režimu, okamžitě se rozběhně oběhové čerpadlo, ikdyž žádný termostat nemá požadavek na topení a i po natopení nevypne. Běží stále. Lze to řešit stejně jako u elkotle? Domnívám se, že by to neměl být problém, ale elektikář, který oi zapojoval neví. Poradí někdo?
Faktem je, že mě docela vytočil. Měl jsem docela problém, abych nebyl sprostý. Pán nic nepochopil a jen vidí ten svůj…
Přerušované topení znamená topit vyšší teplotou oběhové vody a to znamená nižší COP. Zřejmě nastavujete zbytečně…
Sundejte ty hlavice všechny když bude teplo tak uberte teplotu na TČ, čerpadlo bude pracovat s menší spotřebou EE. Jen…
Faktem je, že mě docela vytočil. Měl jsem docela problém, abych nebyl sprostý. Pán nic nepochopil a jen vidí ten svůj…
před 2 roky
Pánové že se tak při hezkém pondělku rozčilujete. Pán si za některýma názory stojí a tak ho nechte. Najdou se tu jiní…
před 2 roky
A přitom to teplo z OČ zůstává v baráku. To vyhozené peníze ani nejsou.
před 2 roky
47 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení