Termostatické hlavice eQ3 Max!+

Rubriky:

Reklama
KN Katka Nováková @katka.novakova před více než rokem03.10.2022 14:32:06
Termostatické hlavice eQ3 Max!+

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, někoho, kdo má uvedené hlavice eQ3 Max!+ a celý systém eQ3 max (mám hlavice, lan cube, okenní kontakty). Tento systém jsem měla připojen na aplikaci Max3, kde jsem si v mobilu nebo na počítači mohla zkontrolovat, jak systém topí, změnit teplotu, zvýšit teplotu při návratu z dovolené apod. Nyní se u aplikace objevilo hlášení, že systém bude ukončen a výměnu lze provést pouze u zákazníků z Německa, Rakouska a Švýcarska. Kontaktovala jsem firmu Conrad, u které jsem kompletní systém zakoupila a bylo mi sděleno, že firma systém eQ3 Max prodávala, ale výměnu za novější homematic IP neprovádí a provádět nebude. Takže mi bude celý systém k ničemu. Jak budete postupovat Vy, kteří také tento systém máte, budete hledat nějaký program, který mi tam bylo možné implementovat? Trochu mě mrzí přístup firmy Conrad, protože zcela určitě od ní tento systém nakoupilo mnoho zákazníků a dle jejich vyjádření nehledá žádné řešení této situace.
Děkuji za odpovědi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.