Správné zavěšení sádrokartonových podhledů

Rubriky:

Reklama
RR radimir radimir @radimir.radimir před více než rokem04.10.2022 10:03:49
Správné zavěšení sádrokartonových podhledů

Zdravím. Firma, která mi dělal sádrokartonové podhledy postupovala systémem, že na stropní trámy nabila hřebíky střešní latě, prostor mezi trámy a latěmi vyplnila vatou a na ty latě zavěsila SDK podhled. Samozřejmě firma byl původně známy, dneska je to pro mě doby..k. Ten laťový rošt, byl z toho důvodu, že jsem původně chtěl udělat falešný rošt aby i paroška nebyla přímo na podhledu, jenže jak se měla dávat paroška, tak najednou přišli s tím, že to tak nejde a muselo by se zaklopit OSB. Tak se ta paroška dala už na podhled. Jde mi o to, že když podhled je ukotven do latí a latě drží v podstatě na obyčejných stavebních hřebících, tak zda ty hřebíky nemůžou časem povyjet, nedejbože by to celé spadlo. Mám dvouleté děti. Když si to spočítám, tak podhled váží okolo 10 kg m/2. Pokoje jsou malé, ale i tak mi vychází váha přes 100 kg na pokoj + ty latě. Chtěl bych poprosit o názor, zda to mám řešit nebo v klidu nechat být. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.