Využití dešťovky

Rubriky:

Reklama
MD Miroslav Dittrich @miroslav.dittrich966 před více než rokem08.10.2022 10:23:49
Využití dešťovky

Zdravím na fóru.Mám takový malý problém.využívám dešťovku na splachování a zalévání. Je to nainstalovány tak,že v nádrži je ponorné čerpadlo Gardena automatik,které zapíná při poklesu tlaku.Protože se mě spálilo,hledal jsem příčinu a našli jsem důvod v neustálém ciklování čerpadla.chtěl jsem to vyřešit zpětnou klapkou za čerpadlem.nepomohlo to,začal jsem tedy čerpadlo vypínat a při vyprázdnění nádržky zapínat.zvláštní je,že po vypnutí čerpadla se po chvíli ozývá podtlak,jak se voda vrací přes klapku zpátky a po zapnutí slyším,jak se celá soustava naplňuje.řešiljsem to novou klapkou,ale vydrželo to jeden den a je to ve stejných kolejích.co s tím,aby se soustava naplnila a byl klid a čerpadlo zaplo až po odběru.děkiji za fundované rady.Mirek výškový rozdíl od sání je cca 3metry

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.