Zeteplení fasády začátek 9_22
Dobrý den,
Původní zeď 50cm Porotherm + 5cm bílý polystyren+ stará fasádní omítka. Tento povrch očištěn, napenetrován. Nalepen 12cm šedý polystren. Navrtány hmoždinky, do otvorů namačknuty záslepky s šedého polystyrenu. Od tohoto kroku za 14dní první vrstva lepidla + perlinka. Za dalších 14dní přebroušeno a druhá vrstva lepidla-tmelu. Nyní nanesena druhá vrstva a objevují se fleky viz. příloha hlavně po ránu když je vlhko Firma mi tvrdí, že se to musí vyschnout. Firma mi chce nanést poslední vrstvu a to silikonovou omítku od Weber. Mě se to nezdá, pokud se objevují tyto fleky jak to bude až se dá omítka. poradíte proč se dělají fleky?
Podle mne jste zvolila chybnou technologii. U bungalovu by stačilo EPS lepit na pěnu z rohu do rohu, po obvodě, a…
před 2 roky
Šedý polystyren se doporučuje lepit pod zastíněním proti slunci a co nejdříve přetáhnout lepidlem protože při dopadu…
před 2 roky
Dekuji za příspěvek. Po nalepeni nebyly viditelné větší mezery. Ale takto to zůstalo cca 3tydny než se nanesla první…
před 2 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení