Vyhledávání
Naše další weby
V roce 2021 jsem si pořídil tento kotel a ponechal klasický termostat kontaktní.Z důvodu úspor jsem ho letos na jaře vyměnil za Baxi 7104336 drátový. Při prvním sepnutí na topení v záři jsem zjistil , že po zapnutí v 6 hod vytopií na pozadavanou teplotu,ale pak cca v 8 hod skonči.
Dále jen krátkodobě zapne na cca 1min.a čeká až vychladne na cca 30 C.pak znovu zapne hořak .Tedy cyklické. min.Celou dobu bliká radiátor.Nejprve jsem myslel, že je vada v regulátoru,ale tady asi není..Výkon kotle byl v instal.menu nastaven na 60%.Snizil jsem na 40 a stále stejný.Topim do 3radiatoru. Pak zbývá asi jen ruční režim.
Ano to rikam, tedy kdyz se tady nekoho zeptate jaka je spotreba plynu za 1min tak proste ta hodnota je proste…
před 2 roky
Tak problém vyřešen.Snížil jsem výkon kotle a prěnastavil teplotní křivku venkovního čidla.Nyni kotel jede do…
před 2 roky
Každá značka kotle se může lišit. Proto když někdo stopne spotřebu ať uvede kdy, zda na studené vodě nebo start na…
před 2 roky
16 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení