Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, řeším takový problém. Máme barák, kde ve spodním patře je teplovodní podlahovka se směšovačem a v 1. NP jen radiátory. K tomu kotel Immergas Victrix 24kW plus, ovládací jednotka Immergas Car V2 v přízemí a ve vrchním patře termostat Netatmo. Kotel je nastavený na 2 teplotní zóny - 1. nízkoteplotní ovládaná Car V2 má nastavenou bezpečnostní hranici 35° a 2. kde je bezpečnostní teplota 50°. Když sepne CAR, tak je vše v pořádku, topí podlaha i radiátory (udělali mi to vše jen s jedním čerpadlem), i na displeji se to zobrazí. Problém je, když sepne netatmo v 1. patře. Na displeji se nic nezobrazí a vodu mi to nahřeje jen na 22°.
Aktuálně je nastavená minimální teplota otopné vody na 50°, ekvitermní křivka na 6. Zkoušel jsem restartovat řídicí jednotku, kotel odpojit od napájení a problém přetrvává.
Nevěděl by někdo, kde by mohl být zakopaný pes?
S pozdravem
Pavel
Přesně tak. Ten, co to instaloval by snad měl provést topnou zkoušku. Jinak taky nevěřím, že Netatmo zapojený na…
před 2 roky
Reknete jeste dulezitou vec.. driv to fungovalo? Nebo ted to nekdo nainstaloval a misto reklamace a sehnání servisaka…
před 2 roky
Je to 60 let starý dům, bez zateplení. Dvě teplotní zóny potřebuji, protože dole s podlahovkou máme i krb, takže když…
před 2 roky
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení