Immergas Victrix 24kw plus - nefunguje vysoko teplotní zóna

Rubriky:

Reklama
PK Pavel Krupar @pavel.krupar před více než rokem24.10.2022 10:00:33
Immergas Victrix 24kw plus - nefunguje vysoko teplotní zóna

Dobrý den, řeším takový problém. Máme barák, kde ve spodním patře je teplovodní podlahovka se směšovačem a v 1. NP jen radiátory. K tomu kotel Immergas Victrix 24kW plus, ovládací jednotka Immergas Car V2 v přízemí a ve vrchním patře termostat Netatmo. Kotel je nastavený na 2 teplotní zóny - 1. nízkoteplotní ovládaná Car V2 má nastavenou bezpečnostní hranici 35° a 2. kde je bezpečnostní teplota 50°. Když sepne CAR, tak je vše v pořádku, topí podlaha i radiátory (udělali mi to vše jen s jedním čerpadlem), i na displeji se to zobrazí. Problém je, když sepne netatmo v 1. patře. Na displeji se nic nezobrazí a vodu mi to nahřeje jen na 22°.
Aktuálně je nastavená minimální teplota otopné vody na 50°, ekvitermní křivka na 6. Zkoušel jsem restartovat řídicí jednotku, kotel odpojit od napájení a problém přetrvává.
Nevěděl by někdo, kde by mohl být zakopaný pes?

S pozdravem
Pavel

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.