Připojení nebytové jednotky na internet

Reklama
LK Luboš Kramár @lubos.kramar před více než rokem02.11.2022 11:04:19
Připojení nebytové jednotky na internet

Dobrý den,

prosím, toto je úplně mimo mé znalosti a i přestože jsem hned na začátku operátora požádal o podrobné vysvětlení, tak se mi ho nedostalo, proto se zkouším ptát na internetu. Jak fungují internetové přípojky?
V bytovém domě je rozvodová skříň Vodafone, která vede kabely do všech bytů. Podle operátora internet od nich využívá necelých 50% bytů, ostatní nejsou připojeni. My máme v domě nebytový prostor, ke kterému kabely vůbec nevedou. Do prostoru potřebuji dostat internet a také zde potřebuji zesílit mobilní signál.
Mám poptávat u Vodafonu nebo si mohu zvolit kohokoliv? Jak to mají vyřešené ty byty, které jsou sice do rozvodové skříně napojeni, ale internet ani televizi nevyužívají? Vůbec nechápu systém vedení dat a nikdo mi nechce vysvětlit ty základní zákonistosti. Ani nějaký článek na netu jsem nedohledal.... Moc díky za rady a vysvětlení!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.